Топ-5 найсолодших десертів у мікрохвильовій печі

Автор: Категорія: Новини

1. Вівсяна каша з фруктами. Змішай вівсяні пластівці та молоко в тарілці. Залиш на 10-15 хвилин, а потім постав в мікрохвильову піч. Накрий тарілку харчовою плівкою та готуй 3 хвилини при потужності 900 Вт і ще 5 хвилин при потужності 540 Вт. Додай вершкового масла та фруктів. Каша готова 🙂
2. Груша запечена з козячим сиром. Очисти груші від шкірки та розріж навпіл. Виклади на них сир і готуй 5-7 хвилин в режимі «Мікрохвильова піч + гриль» на максимальній потужності. Полий медом і посип кедровими горішками. Страва готова.
3. Персики на грилі в карамелі. Очисти та розріж навпіл персики. Видали кісточки. Виклади на змащені маслом грати для гриля та готуй 5 хвилин в режимі «Гриль» на максимальній потужності, потім переверни та готуй ще 5 хвилин. Приготуй карамель: прогрій оцет в мікрохвильовій печі протягом 3 хвилин, швидко змішай з цукром і доведи до однорідного стану за допомогою блендера. Обмаж готові персики карамеллю та прикрась збитими вершками. Хай смакує.
4. Яблука, фаршировані сиром з родзинками. Змішай сир, манну крупу, цукор, жовтки, розтоплене масло та родзинки. В яблук зріж верхівку та видали серцевину. Заповни яблука сирною сумішшю. Запікай яблука 10-15 хвилин в режимі «конвекція» при максимальній потужності. Посип цукровою пудрою. Страва готова.
5. Фруктові кошики з ніжним вершково-сирним кремом. Очисти та наріж ківі та полуницю тонкими скибочками. Змішай мед і бренді та залий фрукти цією сумішшю. Залиш на 5 хвилин. Запікати замариновані фрукти в режимі «конвекція» при максимальній температурі протягом 5 хвилин. Тим часом почни збивати блендером вершки, одночасно додавай невеликими порціями вершковий сир, ванільний та звичайний цукор і лікер. Додай готовий крем у кошики та прикрась запеченими фруктами.