Топ-5 страв з м’яса в мікрохвильовій печі

Автор: Категорія: Новини

1. Гуляш з курки з болгарським перцем.Поріж грудки курки та перець шматочками, а цибулю-порей кільцями. Поклади курку, перець і цибулю в миску, залий бульйоном, закрий кришкою тп вари 13-14 хвилин при 100% потужності. Розведи харчовий крохмаль у білому сухому вині, додай в гуляш і вари ще 3 хвилини при 100% потужності. Гуляш готовий, хай смакує!

2. Курка тушкована з вином. Дрібно наріж помідори, цибулю, моркву та петрушку. Наріж курку на порційні шматки та поклади її в посуд. Додай овочі (крім помідорів), томатну пасту, оцет, вино, трохи води, сіль та перець за смаком. Накрий посуд кришкою з отворами та готуй при повній потужності протягом 7-8 хвилин. Потім додай помідори та знову тушкуй під кришкою 2,5 хвилини. Перед подачею посип петрушкою. Хай смакує!
3. М‘ясо смажене в сметані з цибулею. Промий підготовлену м’якоть яловичини. Наріж на порційні шматки. Посип сіллю та перцем за смаком. Поклади м’ясо в посудину, попередньо змащену маслом. Готуй 10 хвилин при повній потужності, періодично перевертай шматки м’яса. Потім до м’яса додай нарізану цибулю, сметану та прогрівай ще 6-7 хвилин при середній потужності. Найкращим варіантом гарніру буде картопля (смажена чи варена). Хай смакує! =)
4. Печінка в сметані. Промий і наріж на невеликі шматочки печінку. Наріж цибулю. Поклади печінку в посуд для тушкування. Посоли та поперчи. Додай цибулю, сметану та маргарин. Закрий посуд кришкою та тушкуй 6-7 хвилин на повній потужності.
5. Тушкована свинина з цибулею. Помий і наріж свинину невеликими шматочками. Помісти у посуд шматочки свинини, маленькі цілі цибулинки та зубчики часнику. Посоли та посип м’ясо червоним перцем. Додай жир, лавровий лист, чорний перець горошком і томатну пасту. Залий м’ясо 100 мл гарячої води, вином і тушкуй під кришкою 6-8 хвилин при середній потужності. Дай м’ясу відстоятися 10 хвилин. На гарнір рекомендуємо відварену картоплю чи свіжі овочі.